Политика за поверителност

Тази Политика за Поверителност описва как lavande.bg, представляван от Апис Агро 98 ООД събираме, споделяме и използваме информация във връзка с използването на нашия уебсайт при имейл комуникация или при комуникация посредством контактна форма на нашия уебсайт. Ние НИКОГА няма да продадем вашите лични данни! Ние извършваме всички операции по обработка на данни като стриктно спазваме европейските закони за защита на личните данни и Вашата лична информация винаги е под Ваш контрол. Можем да събираме и получаваме информация за посетителите на нашия уебсайт от различни източници, включително:

  • вашето използване на уебсайта;
  • от уебсайтове, услуги и партньори на трети страни.

Препоръчваме Ви да прочетете изцяло тази Политика за поверителност, за да сте сигурни, че сте напълно информирани. Ако имате въпроси относно тази Политика за поверителност или нашите практики за събиране, разкриване и използване на данни, моля, свържете се с нас на адрес info@apisagro.com .

  1. Каква информация събираме 
    • Информация, която ни предоставяте
      • Чрез комуникация с нас Ако се свържете директно с нас, може да получим допълнителна информация за Вас, например Вашето име, имейл адрес, телефонен номер, IP адрес, съдържанието на съобщението и/или прикачени файлове, както и всяка друга информация, която можете да изберете да предоставите. Възможно е да получим и потвърждение при прочитане на имейл изпратен от нас.
    • Информация, която автоматично събираме, когато използвате нашия уебсайт
      • Бисквитки и други технологии за проследяване Подобно на повечето уеб сайтове, събираме определена информация автоматично и я съхраняваме. Освен това, когато използвате нашия уебсайт, можем да събираме определена информация автоматично от вашето устройство. Тази информация може да включва IP адрес, тип браузър, добавки за браузър, разделителна способност на екрана, размер на прозореца, доставчик на интернет услуги, страници за препращане/излизане, операционна система, дата/време и препращащ URL адрес. За събирането на тази информация, може да се запази „бисквитка“ на компютъра или устройството Ви, когато посещавате уебсайта ни. Бисквитките съдържат малко количество информация, която позволява на нашите уеб сървъри да Ви разпознават. За повече информация и да научите как да управлявате използваните от нас технологии, моля, посетете нашата Политика за бисквитките. Съхраняваме информацията, която събираме чрез „бисквитки“, записи и/или празни gif картинки, за да запишем Вашите предпочитания. Може да проследим използването Ви в различни уебсайтове и услуги. В някои страни, включително държави от Европейската икономическа зона („ЕИЗ“), информацията, посочена по-горе в този параграф, може да се счита за лична информация съгласно приложимите закони за защита на данните.
    • Информация, която събираме и получаваме от трети страни
      • Социални медийни платформиНие поддържаме социални медийни платформи. Тези платформи в повечето случаи се експлоатират извън ЕС и не спазват действащия Закон за защита на личните данни и последващото предоставяне на GDPR, въпреки че те могат да се придържат към протокола за защита на личните данни на САЩ.Всички лични данни, събрани на тези платформи, са само резултат от Вашето взаимодействие със собствена воля с нашите маркетингови страници. Контактът се счита за легитимно бизнес запитване. Личните данни за контакти се премахват от социалната медийна платформа, след като потребителят поиска премахването им.
        • АнализНие използваме Google Analytics, за да анализираме информация за това как посетителите използват нашия уебсайт. Анонимизираме тези данни в момента на събиране и автоматично изтриваме данните за потребителите и събитията, които са по-стари от две години. Google предоставя някои допълнителни опции за поверителност относно „бисквитките“ на Google Analytics на адресa https://www.google.com/policies/privacy/partners/.
        • Други партньориВъзможно е да получим и обществено достъпна информация за Вас от нашите партньори от трети страни и да я комбинираме с данните, които имаме за Вас.
  2. Как се използва Вашата информация 
    • Използваме информацията, която събираме по различни начини, включително:
      • Осигуряване, управление и поддръжка на нашите уебсайт;
      • Подобряване, разширяване и персонализиране на нашите уебсайт;
      • Разработване и внедряване на нови продукти;
      • Обзор и анализ на начина, по който използвате нашия уебсайт;
      • Да комуникираме с Вас, пряко или чрез един от нашите партньори, включително за маркетингови цели, обслужване на клиенти, за да Ви предоставим актуализации или друга информация, свързана с нас;
      • За целите на спазването приложимите закони и подзаконови актове или при поискване във връзка със съдебен процес или правителствена агенция.
  3. Как споделяме информация Може да споделяме информацията, която събираме, по различни начини, включително следните:
    • Обобщена информацияКогато това е законово допустимо, ние може да използваме и да споделяме информация за Вас с нашите партньори в неидентифицираща или обобщена форма, която не може да бъде разумно използвана за Вашето идентифициране.
    • РекламаРаботим с рекламни партньори, за да Ви показваме реклами, които смятаме, че може да ви интересуват. Тези рекламни партньори могат да задават и да имат достъп до своите собствени „бисквитки“, празни пиксели и подобни технологии и те могат да събират или да имат достъп до информация за Вас, която могат да събират с течение на времето и в различни онлайн услуги. Някои от нашите рекламни партньори са членове на Алианса за дигитална реклама и Инициативата за мрежова реклама. За да научите повече за тези програми или да се откажете от персонализираните реклами, посетете Инициативата за мрежова реклама на адрес www.networkadvertising.org или програмата за саморегулиране на онлайн поведенческото рекламиране на сдружението за дигитални реклами на адрес www.aboutads.info.
    • Партньори от трети страниМоже да споделяме информация за потребители с партньори от трети страни, за да получим допълнителна обществено достъпна информация за Вас.
    • АнализИзползваме доставчици на анализи, като Google Analytics. Google Analytics използва „бисквитки“ за събиране на неидентифицираща информация. Google предоставя някои допълнителни опции за поверителност относно „бисквитките“ на Google Analytics на адрес https://www.google.com/policies/privacy/partners/.
    • Трансфери на бизнесаИнформацията може да бъде оповестена и по друг начин прехвърлена на всеки потенциален купувач, пълномощник или правоприемник като част от всяко предложение за сливане, продажба на активи, дългово финансиране, придобиване или сходна сделка или в случай на несъстоятелност, принудително изпълнение или фалит, се прехвърля на една или повече трети страни като един от нашите бизнес активи.
    • Когато се изисква от закона и подобни оповестяванияСъщо така може да споделяме информация за:
      • изпълнение на всички приложими закони, правни процедури, регулации или правителствени искания;
      • откриване, предотвратяване или справяне по друг начин със сигурността, измамите или технически проблеми;
      • прилагане на тази Политика за поверителност включително разследване на потенциални нарушения на гореизброените;
      • отговаряне на Вашите искания;
      • защита на собствеността или безопасността, правата, потребителите и обществеността.Това включва обмен на информация за защита от измами и предотвратяване на спам/злонамерен софтуер с други компании и организации
  4. Правна основа за обработка на лична информация Нашето правно основание за събиране и използване на описаната по-горе лична информация ще зависи от съответната лична информация и конкретния контекст, в който я събираме.Въпреки това, ние обикновено събираме лична информация от Вас само:
    • където имаме Вашето съгласие за това;
    • когато обработването е в нашите законни интереси и не е в нарушение на Вашите права;
  5. Услуги от трети страни Можете да осъществявате достъп до услуги на трети страни чрез Услугите, например като кликнете върху връзки към тези услуги на трети страни от Услугите. Ние не носим отговорност по отношение на политиките за поверителност и/или практиките на тези услуги от трети страни и ние Ви съветваме да прегледате внимателно техните политики за поверителност.
  6. Защитаване на Вашите данни Ние се ангажираме да защитаваме Вашите данни и лична информация. Използваме разнообразни мерки и технологии за сигурност, които са предназначени да защитават срещу неразрешен достъп, употреба или разкриване. Моля, имайте предвид, че не може да се гарантира, че интернет е 100% сигурен. Целта ни обаче е да осигурим ниво на сигурност, което може да покрие възможните рискове при обработката на Вашата лична информация.
  7. Съхранение на Вашите данни Ние съхраняваме личната информация, която събираме от Вас, където имаме постоянна законна бизнес нужда да направим това (например, за да осъществум комуникация с Вас, която сте поискали, или за да спазваме приложими данъчни, счетоводни или законови изисквания).Ако нямаме непрекъсната легитимна бизнес нужда да обработваме Вашата лична информация, ние или ще я анонимизираме или ще я изтрием, или, ако това не е възможно (например, защото личната Ви информация е била съхранена в системен архив), тогава ние ще съхраним Вашата лична информация в защитена среда и ще я изолираме от всяка друга обработка, докато е възможно изтриване.
  8. Управление на данните, които имаме за Вас Ако сте се имали кореспонденция с нас, можете да получите достъп до определена информация, свързана с Вас, като ни изпратите имейл на адрес info@apisagro.comЗа да защитим поверителността и сигурността Ви, може да се наложи да потвърдим самоличността ви, преди да актуализираме или премахнем информацията Ви. Информацията, която ни предоставяте, може периодично да се архивира или съхранява от нас в съответствие с архивните процеси, извършвани в обичайния ход на бизнеса, за целите на възстановяване след бедствие. Възможността Ви да достъпвате и коригирате информацията си може да бъде временно ограничена, когато достъпът и коригирането могат:
    • да възпрепятстват способността ни да разследваме, да предявяваме или да защитаваме правни искове;
    • да възпрепятстват нашата способност да спазваме правно задължение;
    • да доведат до разкриване на лична информация за трети страни;
    • да доведат до нарушаване на договор или разкриване на търговски тайни или друга собствена бизнес информация, принадлежащи на нас или на трети страни.
  9. Общ регламент за защита на личните данни (GDPR) и Вашите права за защита на личните данни Ако сте лице живущо в ЕИЗ, имате следните права за защита на данните:
    • Можете да възразите срещу обработването на личните си данни, да поискате от нас да ограничите обработката на личните Ви данни или да поискате пренос на Вашата лична информация по всяко време, като ни пишете на info@apisagro.com .
    • Можете да влизате, поправяте, актуализирате или да поискате изтриване на Вашата лична информация по всяко време, като ни пишете на адрес info@apisagro.com .
    • Можете да оттеглите Вашето съгласие по всяко време (вижте нашата Политика за бисквитките), ако сме събрали или обработили Вашата лична информация с Вашето съгласие. Оттеглянето на Вашето съгласие няма да засегне законосъобразността на всяка обработка, която сме извършили преди оттеглянето на Вашето съгласие, нито ще повлияе върху обработката на Вашата лична информация, извършена въз основа на законосъобразни основания за обработка, различни от съгласието Ви.
    • Имате право да подадете жалба до орган за защита на данните относно събирането и използването на Вашата лична информация. Моля, свържете се с местния си орган за защита на данните за допълнителна информация.Ние отговаряме на всички искания, които получаваме от лица, които желаят да упражнят своите права за защита на данните в съответствие с приложимите закони за защита на данните.
  10. Вашите избори Моля, имайте предвид, че ако сте се свързвали с нас по имейл, ние все още може да се свържем с Вас за информационни, транзакционни или други свързани с Вас цели.Почти всички браузъри имат опция за деактивиране на „бисквитките“, което може да предотврати браузъра Ви да приема нови бисквитки или да активира селективното използване на „бисквитки“. Моля, имайте предвид, че ако решите да не приемате „бисквитки“, някои функции на нашите уебсайт може вече да не работят за Вас. Вие ще продължите да получавате рекламни материали, но те може да не са съобразени с Вашите интереси.
  11. Промени в тази Политика за поверителност Тази Политика за поверителност може да бъде променяна от време на време, затова я преглеждайте често.
  12. Международен трансфер на данни Ние сме глобален бизнес, така че можем да прехвърлим лична информация до страни, различни от страната, в която първоначално са събрани данните. Тези държави може да нямат същите закони за защита на данните като държавата, в която първоначално сте предоставили информацията. Когато прехвърляме Вашата лична информация на други страни, ние ще защитим тази информация, както е описано в тази Политика за поверителност.

Връзка с нас Ако имате въпроси или притеснения относно тази Политика за поверителност, не се колебайте да ни пишете на info@apisagro.com .  Администраторът на Вашата лична информация е lavande.bg, представляван от Апис Агро 98 ООД

Политика за бисквитките

Тази Политика за бисквитките описва как zettahost.bg, представляван от lavande.bg, представляван от Апис Агро 98 ООД събира, споделя и използва информация във връзка с използването на нашия уебсайт. Подобно на повечето уеб сайтове, събираме определена информация автоматично, можем да събираме определена информация автоматично от Вашето устройство. Тази информация може да включва IP адрес, тип браузър, приставки за браузър, разделителна способност на екрана, размер на прозореца, доставчик на интернет услуги, страници за препращане/излизане, операционна система, дата/време и препращащ URL адрес. За да съберем тази информация, може да се запази „бисквитка“ на компютъра или устройството Ви, когато посещавате уебсайта ни. Бисквитките съдържат малко количество информация, която позволява на нашите уеб сървъри да Ви разпознават. Съхраняваме информацията, която събираме чрез „бисквитки“, лог файлове и/или празни gif картинки , за да запишем Вашите предпочитания. В някои страни, включително държави в Европейската икономическа зона („ЕИЗ“), информацията, посочена по-горе в този параграф, може да се счита за лична информация съгласно приложимите закони за защита на данните. Продължавайки да разглеждате уебсайтът, Вие се съгласявате да използваме „бисквитките“, както е посочено в тази Политика за бисквитките. Бисквитки Ние използваме следните видове бисквитки на нашия уебсайт:

  • Необходими бисквитки Ние използваме бисквитки, за да улесним използването на нашия уебсайт.
  • Бисквитки от външни/функционални уеб услуги Ние използваме външни уеб услуги, за да подобрим нашия уебсайт посредством съдържание като шрифтове, JS/CSS библиотеки, както и чат услуга.
  • Аналитични бисквитки Ние използваме Google Analytics и Facebook бисквитки, за да анализираме активностите по нашия уебсайт, в това число кои страници сте посетили, какъв браузър използвате (от десктоп или мобилно устройство) и други. Никакви лични данни не се включват в този вид бисквитки. Ние не споделяме информация за тези анализи с трети страни. За Google Analytics използваме анонимизиране на IP адресите.
  • Маркетинг бисквитки Ние използваме Google и Facebook бисквитки, за да анализираме активностите по нашия уебсайт, в това число кои страници сте посетили, за да може нашите партньори да ви показват релевантно маркетингово съдържание. Никакви лични данни не се включват в този вид бисквитки. За да научите повече или да се откажете от персонализираните реклами, посетете Инициативата за мрежова реклама на адрес www.networkadvertising.org или програмата за саморегулиране на онлайн поведенческото рекламиране на сдружението за дигитални реклами на адрес www.aboutads.info.

Вашето съгласие Като продължавате да използвате и сърфирате в нашия уебсайт , Вие се съгласявате да използваме „бисквитки“ и другите технологии за проследяване, описани в тази Политика за бисквитките и в нашата Политика за защита на личните данни. Моля, имайте предвид, че трети страни (включително рекламни мрежи и доставчици на външни услуги като услуги за анализ на уеб трафик) също могат да използват „бисквитки“, за които нямаме контрол. Тези „бисквитки“ вероятно ще бъдат бисквитки за анализ/ефективност или „бисквитки“ за насочване, които събират неидентифицираща информация. Например Google предоставя някои допълнителни опции за поверителност относно „бисквитките“ на Google Analytics на адрес https://www.google.com/policies/privacy/partners/. Как да блокирате „бисквитки“ Почти всички браузъри имат опция за деактивиране на „бисквитките“, което може да предотврати браузъра Ви да приема нови бисквитки или да активира селективното използване на „бисквитки“. Моля, имайте предвид, че ако решите да не приемате „бисквитки“, някои функции на нашия уебсайт може вече да не работят за Вас. Вие ще продължите да получавате рекламни материали, но те може да не са съобразени с Вашите интереси. Връзка с нас Ако имате въпроси или притеснения относно тази Политика за поверителност, не се колебайте да ни пишете на info@apisagro.com .